Bericht versturen
Thuis ProductenConcreet Koelsysteem

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T

Certificaat
China Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd certificaten
China Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T
Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T

Grote Afbeelding :  Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ICESNOW
Certificering: CE CERTIFICATE
Modelnummer: GM-300KA
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: 1 USD
Verpakking Details: Houten verpakking

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T

beschrijving
Hoog licht:

30T concreet Koelsysteem

,

Containerized Concreet Koelsysteem

,

Containerized Ijs het Maken Installatie

Toepassing:

ICESNOW wordt containerized ijs-makende installatie hoofdzakelijk gebouwd en voor waterkrachtposten op grote schaal, hoge snelheidsspoorwegen, kernenergieinstallaties en ander concreet het gieten programma geproduceerd op grote schaal die een hoop van ijs vergen.

 

Ongeveer ICESNOW-ijsvlok die installatie maken:
ICESNOW heeft het antwoord voor klanten die ijsinstallaties nodig hebben die gemakkelijk zijn te installeren en van plaats tot plaats een populair die ICESNOW-ijssysteem kunnen worden bewogen in 40 containers van de voetlading wordt geïnstalleerd. ICESNOW omvat containerized ijs-makende installatie hoofdzakelijk: containerized ijs-makend eenheid, containerized opslag, automatisch de instellingensysteem van de ijshark, automatisch ijs vertaalsysteem, automatische controlesystemen, metende systemen. Een extra pre-cooling systeem van complex misschien behoefte aan toegevoegd volgens het project.


ICESNOW integreert containerized ijs-makende installatie ijs-makend containereenheden en elektrocontrolesysteem in een verenigde internationale standaard-groottecontainer die voor vervoer, installatie en het opdragen gemakkelijk is. Het airconditioningssysteem binnen van de container verzekert materiaal in goede arbeidsvoorwaarde en onderhoudsvoorwaarde.

 

Over het algemeen, kan een 40 voet standaardcontainer een machine van het vlokijs met maximumcapaciteit van 60T/Day maken. De container is gloednieuw en bestaat uit twee grootte, 20 voet of 40 voet. Al onze containers voldoen aan de ISO-norm.

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T 0

 

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T 1

 

Internationale Merk beroemde componenten:

 

Punt Naam van Componenten Merknaam Origineel Land
1 Compressor Schroef Hanbell Taiwan
2 De Makerevaporator van de ijsvlok ICESNOW

 

China

3 Water gekoelde condensator ICESNOW
4 Koelingscomponenten DANFOSS/CASTAL Demark/Italië
5 PLC Programmacontrole LG (LS) Zuid-Korea
6 Elektrocomponenten LG (LS) Zuid-Korea

 

 

ICESNOW containerized ijs-makende de voordelen van het systeem:

1. Gebruikend schroef of zuigercompressor, waterkoelingstoren of verdampingscondensator.
2. Het gebruiken automatiseerde controlesysteem, volledig afstandsbedieningsysteem en het dynamische systeem van de touch screencontrole.
3. Kruippakje-type het ijs systeem harken, het systeem van de schroeflevering of het systeem die van de luchtlevering bereiken volledig geautomatiseerde ijslevering.
4. De belangrijkste structuur is rust-proof gegalvaniseerd staal en het roestvrije staal, al NIEUWIGHEID van het assmeermiddel en het USDA stemmen met sanitaire norm overeen.

5. Het de leveringssysteem van het schroefijs kan verrichting met meerdere balies tegelijkertijd bereiken.

6. Kostenbesparing
Er is geen behoefte aan bouw van workshop zodat bespaart het de initiële investering, de loonkosten en de tijd een.
Bovendien, het gehele systeem is volledig geïnstalleerd in de volledig automatische container, zodat de zeer minder belangrijke arbeid voor zowel verrichting als installatie nodig is.

7. Gemakkelijke installatie
Pre-assembled en goed-geteste ijsinstallaties die in 20ft of 40ft containers worden geïnstalleerd zijn klaar voor verbinding aan water en elektriciteit. Geen ingewikkeld installatiewerk ter plaatse is nodig bij allen. Eens gevuld met koelmiddel, kan de machine onmiddellijk na wordt verbonden met water en elektriciteit beginnen.

8. Beweegbaar
Is de Icesnow containerized ijsinstallatie gemakkelijk vervoerbaar per vrachtwagen of spoor, makend het bijzonder in verre plaatsen, of die nuttig die ijs het maken faciliteiten van één projectplaats tot een andere moeten leiden.

9. Geschikt vervoer
De ladingscontainer is geschikt voor oceaancontainer die verschepen en het bewaart de verrichting van verpakking in of het nemen van de ijsmachine van de container. Aldus het de ijsinstallatie verhindert beschadigd te worden tijdens het vervoer over lange afstand.

10. De ladingscontainer van uitstekende kwaliteit
De machine van het vlokijs is geïnstalleerd in ISO verklaarde standaard oceaanvrachtcontainer. Met fatsoenlijke wijziging om de structuur te versterken, is de container klaar om zware machines te behandelen in het werken, het opheffen en het vervoeren. De pvc met een laag bedekte ladingscontainer zorgt ervoor de binnenkant van de ijsmachine beschutte vorm de wind en de regen is.

11. Stabiel werkend milieu
De container verstrekt een vrij gesloten werkend milieu en handhaaft de aangewezen binnentemperatuur. Het verzekert het stabiele en efficiënte ijs makende proces.

12. Compact & Ruimtebesparend
Alle materiaal is stevig geïnstalleerd in de container, makend het grootste deel van de interne ruimte van de container. Vergeleken met het installeren van de niet-containerized ijs het maken machine op de workshop, bespaart de containerized ijsmaker veel plaats. Het neemt slechts totaal over 13.2m2 (20ft container) en 26.4m2 (40ft container).

 

13.Main de componenten worden ingevoerd uit Duitse U.S.A;

 

14.Most de redelijke prijs is over met de hoogte vergelijkbaar - kwaliteit en prestaties;

 

15. Intelligente controle door PLC controlesysteem

 

16. De evaporator met vast verticaal ontwerp wordt gemaakt van SUS304 OF koolstofstaal met hoog de efficiency en de oppervlakte geplateerd chroom van de hitteoverdracht.

 

17. De schroef ontwierp schraper, kenmerkt lage weerstand, lage consumptie, en geen lawaai.

Containerized Concrete Koelsysteemijs het Maken Installatie 30T 2

 

 

Contactgegevens
Guangdong Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Andy Hou

Tel.: +86-13267063524

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)