Bericht versturen
Thuis ProductenDe machine van het dunne modderijs

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud

Certificaat
China Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd certificaten
China Guangdong  Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud
Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud

Grote Afbeelding :  Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ICESNOW
Certificering: CE CERTIFICATE
Modelnummer: Isn-SL50
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: 1 USD
Verpakking Details: Houten verpakking
Levertijd: 30 Werkdagen

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud

beschrijving
Ijsvorm: Dunne modderijs Voltage: 3800V/50HZ/3P
Voorwaarde: Nieuw Het koelen Wijze: Waterkoeling
Hoog licht:

21kg de Machine van het dunne modderijs

,

Odm de Machine van het Dunne modderijs

,

21kg de systemen van het dunne modderijs

Hoge de Dunne modder van de ijsmachine - kwaliteitsijs het Maken Machine de Professionele Machine van het Dunne modderijs

 

 

Productomschrijving:

 

De wet van behoud van energie: een deel van-2ºC hitte van waterversies om ijskristal te vormen, een ander deel van water -2 ºC absorbeert hitte om OºC-water te worden, en definitief 0 ºC het ijsdunne modder van het ijswatermengsel te worden.
Het water bevriest niet onmiddellijk wanneer het 0 bereikt! In regelmatige staat, kan het leidingwater temperatuur aan -5 ºC weerstaan zonder water te bevriezen, kan het gezuiverde water withstandtemperature aan -7ºC of zelfs lagere temperatuur zonder het bevriezen! Onder standaardluchtdruk, houdt dit soort water nog stromend onder o0 C. Wij roepen het onderkoeld water!

 

 

Producteneigenschappen

1. Groot contactgebied, sneller het koelen tarief. Vergeleken met andere het koelen methodes, kan het minstens 1/3 van de tijd besparen.

2. Het vloeibare ijs kan aan diverse vriespunten door slangen of pijpen worden gepompt, dat zeer de kosten van bereikt bijna 100% bespaart, behandelend het doelproduct in alle richtingen. Om het uitstekende het koelen effect van te bereiken 3-5 keer van de gewone het koelen methode.

3. Het heeft de kenmerken van vloeistof, die door pijpen kunnen worden vervoerd; het heeft ook de kenmerken van ijs, dat snel het koelen en grote latente hitte heeft.

4. De dunne modder van het zeewaterijs is een nieuw conceptenijs dat van traditioneel stevig ijs verschillend is. Het is een mengsel van sferische corpusculaire ijskristal en vloeistof.

 

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud 0

 

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud 1

 

Odm 21kg de Machinesystemen van het Dunne modderijs voor Plantaardig Behoud 2

 

De toepassingsgebieden van het dunne modderijs:

· Aquatische producten verwerking
· Vleesverwerking
· De visserijindustrie
· Plantaardig behoud
· Supermarkt of andere handelsgebruiken
· Koude opslagproject
· Het project van de temperatuurvermindering

Voordelen:

1. Vergeleken met stevig ijs, vereist het dunne modderijs minder energie, ruimte en kosten. Gewoonlijk, voor ijs 6-14.5kg, wordt 1 kWu elektriciteits vereist, terwijl de machine van het dunne modderijs 21kg-ijs kan produceren.
 

2. Het dunne modderijs heeft de beste het koelen efficiency. 100% van zijn oppervlaktekoeling kan het gebied worden gebruikt. Vergeleken met het mengsel van vlokijs en water, de vraag van het dunne modderijs minder ijskristal.
 

3. Het dunne modderijs is uiterst geschikt voor pomplevering door slangen of pijpen en gemakkelijk op te slaan en te gebruiken.
 

4. Het dunne modderijs kan de doelproducten volledig verpakken. Daarom is er geen luchtgootsteen tussen de producten en het dunne modderijs, maximaliseert de contact en hittetransmissieoppervlakte. Absorbeer sneller en efficiënter hitte beter.
 

5. Het grootste voordeel van dunne modderijs is het volledig zal behandeld worden door vers voedsel in de kortste tijd, die dood-vrije ondergedompelde snel-bevriest en vers-houdt vormen; en de grotere het koelen kenmerken van zelfs 15 tot 20 keer beter dan dat van conventioneel blokijs.

 

 

FAQ:

Q1.What is uw voordeel?

A: Eerlijke zaken met concurrerende prijs en de professionele dienst op de uitvoerproces.

 

Q2.How geloof Ik u?
A: Wij beschouwen als eerlijk aangezien het leven van ons bedrijf, wij u de contactgegevens van onze een andere cliënten voor u kunnen vertellen om ons krediet te controleren.

 
 

Q3.Can geeft u garantie van uw producten?
A: Ja, breiden wij een 100%-tevredenheidswaarborg op alle punten uit. Gelieve te voelen vrij onmiddellijk terug te koppelen als u niet tevreden met onze kwaliteit of dienst bent.

 

 

Q4: - Na lange betaling, hoe het zal nemen om de te krijgen machines die wij gegeven ebben= tot?
A: - Normaal 20-30 dagen na uw betaling (10-15 dagen voor verwerkende, 15 - 45 dagen voor levering en verzending op overzees)

Q5: - Hoe te om tot de vervangstukken opdracht te geven?
A: - Sommige machines zullen met sommige vrije vervangstukken komen. Wij adviseren ook u sommige dragende delen samen met de machines aan voorraad voor dringende vervanging koopt, kunnen wij verzenden u adviseerden lijst van onderdelen.

Contactgegevens
Guangdong Icesnow Refrigeration Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Andy Hou

Tel.: +86-13267063524

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)